Erik Sundberg, korta fakta

Bostadsort: Söderköping

Familj: Fru och två vuxna barn

Fritid: Promenera, träna, umgås med familjen, paddla kajak samt att snickra och fixa på landet.

Erik Sundberg
Erik Sundberg

Yrkesbakgrund: Jag har hela mitt liv jobbat med försäljning B2B (företag till företag) i alla dess former. Jag har varit inne-, ute- och storkundssäljare. Försäljningsansvar på regional och nationell nivå har jag också erfarenhet av liksom rollen att rekrytera och utbilda säljare – med andra ord har jag gjort det mesta inom yrket. I många av dessa roller har även marknadsföring, som går hand i hand med försäljning, varit en viktig arbetsuppgift för mig. För att spetsa min kompetens har jag under årens lopp haft förmånen att gå olika utbildningar inom marknad och försäljning.

Jag har också erfarenhet från ledande roller inom kundservice. Där lärde jag mig hur viktigt kundbemötande, kundvård och eftermarknad är för att nå framgång.

Jag älskar att utbilda, något jag gjort mycket under mitt yrkesliv. Har genomfört mängder av sälj, produkt- och kundserviceutbildningar. Det är roligt att förmedla och dela med sig av sina kunskaper. Att se andra utvecklas i sina yrkesroller och växa som personer är en härlig känsla.